فعالیت های انجمن در سال 1391
1-برگزاری هشتمین همایش سالانه انجمن سرطان ایران با همکاری صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران و شهرداری تهران بزرگ30/9/91 و 1/10/91
عناوین برنامه:
1-آلودگی هوا و سرطان
2-وضعیت برنامه جامع کنترل سرطان در ایران ، چالش ها – فرصت ها ، دکتر محمد علی محققی( میزگرد)
3-تغییرات در روش های درمانی سرطان پروستات ، توسط دکتر Amit Bahal از دانشگاه بریستول انگلستان ، پخش به صورت تله کنفرانس زنده و مستقیم ، گرداننده دکتر گودرز مزدائی
4-Over view of NET توسط پروفسور Rudolf Arnold پروفسور و رئیس دپارتمان گاسترو آنترولوژی آلمان
5-مراقبت های اقتصادی، حمایتی و تسکینی در سرطان .دکتر اسماعیل اکبری به صورت میزگرد
6-سرطان پستان ، درمان و تشخیص
7-غربالگری سرطان در ایران
8 –کم خونی ، سرطان و درمان آن توسط پروفسور Matti Aapro از سوئیس به صورت تله کنفرانس زنده و مستقیم
9-تقدیر از استاد دانشمند و پیشکسوت پروفسور پروانه وثوق
10-همکاری و حضور فعال در برگزاری کنگره بین المللی هم اندیشی سرطان مشهد 14-16 شهویور ماه 91
11-همکاری و شرکت مستقیم در برگزاری هشتمین کنگره سالانه انجمن جراحان عمومی ایران 29-30-31 شهریور ماه 91
علاوه بر انجام برنامه های فوق الذکر به طور مستقیم و با حضور فعال انجمن سرطان ایران به عنوان همکار در اکثر همایش های مربوط به بیماری های بدخیم سهیم بوده است.
هم چنین در طول این مدت انجمن مبادرت به چاپ و انتشار بولتن خبری علمی ماهانه نموده و هم چنان ادامه دارد.
چاپ و انتشار مجله دانستنی های سرطان شماره 27 بهار و تابستان 91مستقیماً و با همکاری انجمن سرطان انجام و توزیع گردیده است و این شماره ،ویژه سرطان پستان بوده است.
انجمن در تدوین و تعیین قلمرو برنامه جامع مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان در ایران نقش پررنگ داشته است .( تاریخ تدوین 3/3/91 )
پیش نویس دستورالعمل تجویز داروی هرسپتین و اولویت بندی واجدین شرایط دریافت این دارو . این برنامه حدوداً شش ماه به طول انجامید و با همکاری شبکه ملی تحقیقات سرطان ایران و با برگزاری جلسات متعدد و با حضور اساتید انکولوژی در محل انجمن سرطان ایران انجام و نتایج و جمع بندی جهت اجرا به معاونت درمان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ارسال گردید. اجرای برنامه طرح ممیزی 114 موضوع مهم علمی ممیزی رشته سرطان شناسی با حمایت مالی معاونت علمی و فن آوری نهاد ریاست جمهوری در سال 91 انجام گردید.هم چنین راهنمائی تعدادی از پروژه های تحقیقاتی که توسط مراکز علمی و انستیو ها انجام شده را به عهده داشته است و حتی در بعضی مواقع با ارائه کمک مالی این برنامه ها را دنبال کرده است.
علاوه بر موارد فوق از دیگر فعالیت های علمی و اجتماعی انجمن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1-خرید محل برای انجمن سرطان ایران در خرداد91
2-انجام ثبت شرکت ها در اسفند90
3-شرکت و همکاری فعال در برگزاری اولین همایش سرطان و پیشگیری که توسط موسسه تحقیقات آموزش و پیشگیری سرطان انجام گردیده است 8-7 91
4-حضور و شرکت درهشتمین کنگره بین المللی سرطان پستان 2-4اسفند 91 که توسط مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه شهید بهشتی انجام گردید.
5-هم چنین تشکیل جلسات آموزشی در رابطه با کلیات سرطان ، عوامل سرطان زا ، علائم ، راه های پیشگیری ، برای افراد جامعه در نهاد های مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی ، وزارت آموزش و پرورش (خانه معلم) ، وزارت ارتباطات و فن آوری (ساختمان پیام)
6- حضور در برنامه های زنده رادیوئی ، تلویزیونی در ارتباط با مسائل سرطان
7-مصاحبه و چاپ مقالات در رسانه های نوشتاری و یا با خبرگزاری ها که تعداد و دفعات آن خارج از شمارش می باشد و تمام این برنامه ها در جهت نیل به اهداف انجمن در ارتباط با بالا بردن سطح آگاهی جامعه با تغییر در روش زندگی ، جهت کاهش رسک ابتلا به سرطان صورت گرفته است.
در مورد تمام همایش ها و سمینارهای برگزار شده در طی سه سال اخیر برنامه های ارائه شده به طور کتابچه چاپ و در اختیار حاضرین در همایش ها قرار گرفته است.
8-تاسیس شاخه انجمن سرطان با شرکت همکاران انکولوژیست ( جراح – زنان – داخلی – هماتولوژی –رادیوتراپی و...)در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی (تبریز)،دانشگاه علوم پزشکی اهواز (بیمارستان جندی شاپور گلستان)
هم چنین تاسیس شاخه انجمن سرطان در سایر مراکز علمی و دانشگاهی از جمله استان همدان –استان خراسان رضوی (مشهد) و استان مازندران در دست اقدام می باشد.